perjantai 16. kesäkuuta 2017

Virkattuja hellehattuja

Huh hellettä! Blogi on jälleen jäänyt vähän vähemmälle huomille, vaikka käsitöitäkin on valmistunut ihan kivasti ja remontin osaltakin saattaisi olla jotain kerrottavaa. Niin se vaan tuo aurinko vie hyvin usein tietokoneesta voiton. 
Aurinko ja lämpö houkuttelivat (pakottivat) myös virkkaamaan pari kappaletta hellehattuja tänäkin kesänä, valkoisen tein itselleni ja pinkin esikoisellemme joka sai lankakaupassa itse valita värin. Ohje/malli on omasta päästä.Oma hattuni on tehty Novitan Kaislasta jonka olen aiemminkin todennut hyväksi langasksi hatuille; sopivan jämäkkä ja paksu mutta kuitenkin miellyttävä ja nopea virkata.3-vuotias tyttäreni sai tosiaan itse valita langan ja esittää muutenkin toiveita hattunsa suhteen, langaksi valittiin Novitan Kaste. Pinkki värivalinta ei yllättänyt, mutta koristeluiden suhden jouduin hieman menemään helpomman kautta; en jaksanut lähteä ompelemaan kokonaista riviä timantteja hatun ympärille :D Näytti tuo kelpaavan onneksi noinkin ja kovasti on molempia hattuja jo ehditty käyttää.


Ennen helteiden alkua ehdin myös surauttaa muutaman pipon, joista en nyt ala omaa postausta tekemään mutta laitan nyt kuitenkin kuvan näytille. Turkoosi on vaan edelleen niin ihana ja käy hyvin koko perheelle. Ihan hyvä kuitenkin että kelit lämpenivät ja näiden käyttöä saadaan vielä odotella.


Aurinkoisia kesäpäiviä juuri sinulle!

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja herttaisia hattuja!
  Nautitaan vaan tästä auringosta nyt kun sitä riittää!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat hellehatut!
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Suloiset hellehatut! (: Ja suloiset pipot. Mutta nautitaan nyt lämmöstä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3